jamie

Jamie - Jamie Nee

Jamienee Maker/Activist
Ik ben Jamienee en ik heb besloten mijn werk meer activistisch te maken. Ik zie mezelf dan ook als maker-activist. We moeten iets doen in tijden van grote sociopolitieke en ecologische onrust. We zijn onderhevig aan allerlei verwachtingen onder druk van wat de maatschappij van ons wilt.

In de afgelopen 5 jaar ben ik bezig geweest om mn bedrijf te bouwen. De zaken gingen niet slecht maar na me te verdiepen in politiek ben ik erachter gekomen dat ik aan heel veel dingen voorbij ging en dat opkomen voor bijvoorbeeld het klimaat veel meer voldoening geeft.

Ik werk dus vooral om rond te komen en doe daarnaast dingen die ik belangrijk vind zoals onderzoek, vrijwilligerswerk en tuinieren. In opdracht lukt het me ook steeds vaker klimaat of ecologische thematiek aan te kaarten. Dit betekent niet dat ik geen apolitieke dingen meer maak en het betekent ook niet dat politieke dingen altijd serieus moeten zijn.

Ik selecteer kritisch voor wie ik wil werken en ik doe geen dingen waar ik niet achter sta. Opdrachten met een toekomstbestendige visie of een fantastisch verhalend potentieel kom maar op! Dit zijn vaak juist initiatieven die minder budgetten hebben dus ben ik daarom genijgt om wat werk uren kado te doen. Gewoon zomaar.
Bereik mij
Verstuur
Contactinformatie
Telefoon: +31 (0) 643 123 704
E-mail: info@jamienee.com
Adres: Nijverheidsweg 6
3534 AM Utrecht
Kvk: 60010514
BTW: NL000000000000000
Opleidingen en bedrijvigheid
2014: Jamie Nee Ontwerp (Design)
Nijverheidsweg 6 / 3534AM / Utrecht
Kvk: 60010514

2015: HKU University of the Arts Utrecht,
Bachelor of Arts: Illustration

2019: BAK public studies: Art and Politics
Samenwerkingen