bier
Jamie ‘Van de Streek’ Nee
Sinds 2015 werk ik al voor vandeStreek-bier. We waren allebei onervaren en vol dromen ~ VandeStreek en JamieNee speelde, maakte leerde, lachte, experimenteerde, schoot raak en deed maar wat. Maar smolten vooral samen. In deze reis die nog lang niet over is werden we vrienden en werken we steeds aan nieuwe idee n. Vandestreek is inmiddels geen kleintje meer en doet mee in de Nederlandse ambachtelijke bierwereld (Craft beer scene). Ik heb ontzettend veel geluk dat onze paden zijn gekruist en dat onze hersengolven synchroniseerden. Ik wens iedereen dezelfde soort samenwerking toe: een samenwerking die is gebaseerd op lol, vertrouwen, speelsheid en gelijkwaardigheid.


Jamie ‘Vaste Lijn’ Nee
1 HOP ART
Hop Art staat voor liefde voor ambacht.
Er komt een hele hoop kijken bij het samenwerken met een brouwerij waarin ik ook actief heb deelgenomen in allerlei ontwikkeling en verfraaiing. Dit label vat het samen.
2 PLAYGROUND
'Playground' bedacht ik ooit als concept voor een serie bieren. Daar rolde uiteindelijk deze alcoholvrije IPA uit die niet meer is weg te denken uit de Nederlandse bierwereld. Misschien wel het meest iconisch van allemaal. Plus, het is ons credo: 'BLIJF SPELEN!'